Ion Ceban îl așteaptă și astăzi pe Andrei Năstase în fața Arcului de Triumf pentru a discuta despre problemele Capitalei. Este cea de-a patra zi în care liderul Platformei DA nu a dat curs invitației candidatului PSRM la funcția de primar al Capitalei.

Astăzi discuțiile se vor axa pe grădinițe, școli, spitale, centre medicale, protecție socială, tineri, bugetari, funcționate, precum și politicile cu privire la persoanele cu nevoi specialei.

Menționăm că, Ion Ceban l-a chemat pe Andrei Năstase la dezbateri publice în fiecare zi. Totuși, liderul Platformei DA nu a dat curs invitației, menționând că nu socialiștii sunt cei care îl fac agenda, iar el va continua să discute cu oamenii. Liderul Platformei DA a mai adăugat că va participa la dezbaterile care sunt organizate în conformitate cu legislația Republicii Moldova și cu regulamentele aprobate de autorități.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!