Deputatul Alina Zotea a cerut retragerea imunității deputaților PȘRM Grigore Novac și Ghenadi Mitriuc. Asta după ce colegul său de partid, Ionel Pușcaș, ar fi fost agresat în timpul conferinței de presă organizate de PSRM. Pușcaș spune că Grigore Novac i-ar fi rupt hainele și i-a stricat megafonul. Socialistul neagă acuzațiile.

Scandalul a izbucnit după ce socialiștii au decis să susțină o conferința de presă chiar în fața sediului Partidului Liberal.

Ulterior, pe o rețea de socializare au fost postate mai multe fotografii în care se vede cum liberalul Ionel Pușcaș este strâns de gât de deputatul socialist Grigore Novac. Pușcaș a depus o plângere la poliție în care cere tragerea la răspundere a socialistului pe motiv că l-ar fi agresat fizic, i-a rupt hainele și i-ar fi deteriorat megafonul. Novac respinge acuzațiile.

Careva agresiuni fizice asupra lui. Poate cel mai oportun ar fi să se ducă să treacă o expertiză medico-legală unde, medicul legist să se poată expune dacă are măcar o vânătaie, ori ceva de genul. Clar lucru că dumnealui vrea să facă „oleacă” de circ și „oleacă” de show”, a declarat Grigore Novac, deputat PSRM.

Deputatul PL, Alina Zotea, a sărit în apărarea colegului său de partid. Ea a înaintat un demers procurorului general prin care cere să fie investigate acțiunile deputaților socialiști Grigore Novac și Ghenadie Mitriuc. Zotea cere ca procurorul să ceară Parlamentului retragerea imunității celor doi socialiști.

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!