/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC. VIDEO/ Purtătorul de cuvânt al PL-uluil ar fi fost agresat. Zotea cere retragerea imunității a doi deputați PSRM

missing
28 mai 2018, ora 18:02

Scandalul a izbucnit după ce socialiștii au decis să susțină o conferința de presă chiar în fața sediului Partidului Liberal.

Ulterior, pe o rețea de socializare au fost postate mai multe fotografii în care se vede cum liberalul Ionel Pușcaș este strâns de gât de deputatul socialist Grigore Novac. Pușcaș a depus o plângere la poliție în care cere tragerea la răspundere a socialistului pe motiv că l-ar fi agresat fizic, i-a rupt hainele și i-ar fi deteriorat megafonul. Novac respinge acuzațiile.

Careva agresiuni fizice asupra lui. Poate cel mai oportun ar fi să se ducă să treacă o expertiză medico-legală unde, medicul legist să se poată expune dacă are măcar o vânătaie, ori ceva de genul. Clar lucru că dumnealui vrea să facă „oleacă” de circ și „oleacă” de show”, a declarat Grigore Novac, deputat PSRM.

Deputatul PL, Alina Zotea, a sărit în apărarea colegului său de partid. Ea a înaintat un demers procurorului general prin care cere să fie investigate acțiunile deputaților socialiști Grigore Novac și Ghenadie Mitriuc. Zotea cere ca procurorul să ceară Parlamentului retragerea imunității celor doi socialiști.

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Foto: Privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram