Zeci de oameni din raioane au fost aduși organizat să protesteze în fața Curții de Apel împotriva contestației depuse de Maia Sandu. Oamenii au fost aduși cu autobuze și microbuze, care chipurile nu au fost achitate de nimeni, doar că declarațiile unui șofer, dar și a unui președinte de partid se cam contrazic.

Șoferul unui autobuz susține că a adus de la Criuleni vreo 35 de oameni și nu știe cât a costat închirierea autobuzului: „E autobuz comandat. Nu sunt la curent cât costă. Pe mine m-au comandat și eu am venit. Cine m-a comandat? Cred că Partidul Șor”.

Un bărbat, care s-a prezentat a fi președintele partidului din Criuleni, s-a lăudat că adus vreo 150 de oameni la eveniment: „Am adus oameni să îl susține pe Ilan și partidul. Nu am achitat nimic pentru asta”.

Întrebat cine a cumpărat motorina pentru deplasarea autobuzelor, acesta a menționat că a procurat-o din banii de la întreprinderea pe care o gestionează, iar la un moment dat și-a cam schimbat declarația: „Din buzunar nu am achitat nimic. Aici a fost transfer. S-au găsit oameni care susțin partidul”.

Și Ilan Șor a refuzat să le spună jurnaliștilor cât a costat organizarea protestului, menționând că nu este interesat să discute cu reporterii.

Menționăm că simpatizanții partidului Șor atât din raioane, cât și din Capitală, s-au adunat în fața Curții de Apel pentru a-și arăta susținerea pentru Marina Tauber. Evenimentul a fost organizat în cele mai mici detalii, astfel încât la dispoziția oamenilor au fost puse sticle cu apă, precum și toalete.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!