/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Năstase declară război construcțiilor ilegale: „Aceste construcții fură din parcurile noastre”

29 mai 2018, ora 18:50

Năstase a organizat conferința de presă în fața unui șantier din capitală: „Un asemenea caz de construcție dubioasă avem cu miile. Cel puțin două mii de construcții ilegale există astăzi, potrivit anumitor statistici în Chișinău. Peste două mii. Aceste construcții fură din parcurile noastre fură din curțile noastre, fură din trotuarele noastre”.

Iar pentru a schimba lucrurile Năstase a chemat oamenii să participe la vot: „Această mafie trebuie oprită și o putem opri doar împreună cu dumneavoastră. Eu vă invit pe data de 3 iunie să ieșim la vot și să votăm împotriva oligarhiei, împotriva corupției, împotriva sărăciei, împotriva nedreptății care ne-o furnizează zi de zi autoritățile statului și candidații lor coordonați”.

Năstase este sigur că, timp de un an, va reuși să pună bazele unei administrații eficiențe și integre. În această seară el este invitatul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, de la TV8. Telespectatorii pot transmite întrebări pe pagina oficială de Facebook a TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram