Corpul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 29 de ani, originară din Tohatin, a fost găsit cu urme de moarte violentă într-o pădure din localitatea Colonița. Forțele de ordine au fost alertate despre dispariția tinerei pe 26 mai.

În urma investigațiilor, poliția a identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din comuna Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Sub conducerea procurorilor au fost efectuate un șir de acțiuni, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce cei doi ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

Învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!