/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Crimă oribilă în Chișinău. Corpul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit într-o pădure de la Colonița

missing
30 mai 2018, ora 14:48

În urma investigațiilor, poliția a identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din comuna Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Sub conducerea procurorilor au fost efectuate un șir de acțiuni, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce cei doi ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

Învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram