/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Audierea Raportului privind activitatea Procuraturii pentru anul 2017 la Parlament, amânată

missing
31 mai 2018, ora 12:38

„Ce ține de audierea raportului privind activitatea procuraturii, procurorul general, domnul Harunjen, se află la spital, internat, și de aceea rugămintea lui a fost ca acest subiect să fie amânat pentru o ședință ulterioară”, a declarat președintele Parlamentului, Adrian Candu.

Candu a supus la vot excluderea audierii raportului de pe ordinea de zi a ședinței, iar deputații au susținut propunerea. „Majoritatea celor prezenți în sală au susținut excluderea de pe ordinea de zi a acestui subiect”, a menționat președintele Parlamentului, precizând că în timpul apropiat Biroul permanent va veni cu propunerea de a reintroducere a acestui subiect pe ordinea de zi în următoarele ședințe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram