În ședința de joi, 31 mai, urma să fie audiat raportul privind activitatea Procuraturii pentru anul 2017 la Parlament. Însă, audierea acesta a fost amânată la o ședință ulterioară pentru că procurorul general este în spital. Despre acest lucru a anunțat președintele Parlamentului, Adrian Candu.

„Ce ține de audierea raportului privind activitatea procuraturii, procurorul general, domnul Harunjen, se află la spital, internat, și de aceea rugămintea lui a fost ca acest subiect să fie amânat pentru o ședință ulterioară”, a declarat președintele Parlamentului, Adrian Candu.

Candu a supus la vot excluderea audierii raportului de pe ordinea de zi a ședinței, iar deputații au susținut propunerea. „Majoritatea celor prezenți în sală au susținut excluderea de pe ordinea de zi a acestui subiect”, a menționat președintele Parlamentului, precizând că în timpul apropiat Biroul permanent va veni cu propunerea de a reintroducere a acestui subiect pe ordinea de zi în următoarele ședințe.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!