Fracțiunea PLDM a propus includerea pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului audierea ministrului de Interne, Alexandru Jizdan, în legătură cu cazul bărbatului snopit în bătaie la un club de noapte din Capitală. Propunerea nu a fost însă susținută de majoritatea deputaților.

„Îngrijorările vin de la faptul că cetățenii au fost informați tardiv și aceasta s-a produs după ce informația a apărut în mass-media. Ne interesează timpul de intervenție al poliției, de ce în conflict nu s-a implicat agenția de pază, care este această agenție și dacă s-a încălcat cadrul legal. Ne îngrijorăm de apariția în presă a unor informații care arată în lumină negativă decedatul și se impun în acest sens anumite paralele cu cazul Braguța și Pădurea Domnească”, a menționat Grigore Cobzac.

Menționăm că tânărul Sergiu Bejenari a ajuns la spital în comă după ce a fost bătut cu bestialitate în fața unui club de noapte din centrul capitalei. Pe acest caz au fost deschise trei cauze penale, iar doi sportivi care l-ar fi bătut pe Serghei au primit mandat de arest pentru 30 de zile.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!