/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cazul tânărului snopit în bătăi de sportivii K1: Momentul în care a fost bătut Serghei Bejenari nu a fost filmat

31 mai 2018, ora 14:54

Declarația aparține șefului Procuraturii mun. Chișinău, Ștefan Șaptefraț. Acesta susține că momentul propriu-zis când victima este lovită de sportivi nu s-ar regăsi pe nicio înregistrare video deținută de procurorii care investighează acest caz pentru că bătaia ar fi avut loc într-o zonă îndepărtată a parcării, care nu ar fi iluminată bine.

Între timp, în presă apar scurgeri de informații din dosar, în care victima este prezentată în ipostaze negative, cu antecendente penale. În presă apar inclusiv imagini video din noaptea crimei. Doar că, în acele imagini nu se regăsește momentul în care Serghei Bejenari este bătut cu bestialitate. În același timp, procurorii încearcă să convingă opinia publică de faptul că asemenea imagini video nici măcar nu ar exista în dosar.

„Aceștia s-au bătut mai departe oleacă, la întuneric. Cu părere de rău, n-am putut să obținem. Nu există. Tehnic nu a fost posibil să fixeze camerele tot ce a avut loc acolo”, declară Ștefan Șaptefraț, procurorul mun. Chișinău, precizând că îndeamnă toți martorii, care „poate au filmat incidentul respectiv”, să transmită înregistrările organelor de drept.

La rândul său, Corneliu Bratunov, șeful Oficiului Râșcani a Procuraturii mun. Chișinău, structură care gestionează nemijlocit dosarul penal precizează că în prezent se identifică locul aflării unei alte persoane care ar fi lovit în Bejenari.

Citește varianta completă a materialului pe ziarul de Gardă.

Reamintim că, noaptea de 18 spre 19 mai a fost fatală pentru Serghei Bejenari, un tânăr de 30 de ani, ucis în bătaie în apropierea centrului comercial Atrium din capitală. Bejenari petrecea alături de fratele său Ion, de polițistul Serghei Bradu și trei femei ziua de naștere a omului legii în clubul „Edgo Night Club”, din interiorul centrului comercial. În urma unui conflict transformat în bătaie între cei trei și un grup de sportivi, Bejenari a fost transportat de urgență la Institutul de Medicină Urgentă, acolo unde a decedat în dimineața din 25 mai. Serghei Bejenari, tatăl unui băiat de șapte ani, a fost înmormântat marți, 29 mai, în localitatea sa de baștină, Orhei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram