/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premierul cere ANRE lămuriri privind evoluția tarifelor la carburanți, precum și suspendarea majorării acestora

31 mai 2018, ora 14:24

Având în vedere neclaritățile privind condițiile care au dus la ultima majorare de tarife, premierul a propus conducerii ANRE să analizeze suspendarea ultimei decizii privind prețurile la carburanți până la clarificarea condițiilor în care aceasta s-a produs.

Amintim că, începând cu data de 16 mai, pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 a fost stabilit prețul maxim de 19 lei și 15 bani, față de tariful precedent de 18 lei și 82 de bani. Motorina va costa 17 lei și 09 bani, față de 16 lei și 79 de bani cât costa până acum.

Astfel, comunitatea automobiliștilor anunță despre organizarea unui marș împotriva scumpirii carburanților. Acesta va avea loc sâmbătă, 2 iunie, începând cu ora 10:00, în Piața Adunării Naționale. Organizatorii transmit participanților să vină la marș cu mașinile, iar dacă nu le au să vină pe jos. Până în prezent peste o mie de persoane au anunțat că vor participa la eveniment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram