/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Discuții aprinse în Parlament. Voronin: „Ați făcut din Moldova metalolom”. Ghimpu: „Nu ați dormit noaptea?”

31 mai 2018, ora 13:47

Spiritele s-au încins după ce libera Zotea a propus audierea în parlament a directorului ANRE în legătură cu scumpirea carburanților. Acest lucru l-a indignat însă pe Voronin, care s-a aprins și mai tare atunci când a fost întrerupt.

„Trebuie să îi mulțumim lui Ghimpu. Când el 12 ore a exercitat funcția de președintele al Republicii Moldova a emis o decizie să fie scos pragul de import al automobilelor conform vârstei. Ați făcut din toată Moldova metalolom. Aduceți automobile cu 500 de euro și stricați atmosfera Moldovei, și iată de ce se majorarea prețurile. Voi ați făcut acest lucru… Când ai vorbit, eu am tăcut, fa frumoaso, liniștește-te”, a spus Voronin.

După ce acest discurs, Ghimpu nu a ezitat să își exercite dreptul la replică: „Încă o dată ne-am convins că ați avut un președinte care habar nu avea ce e lege și ce e decret. Ce vorbiți dvs stabilește Parlamentul, nu președintele. Toată sala râde de dvs. Cel mai important că vă referiți la niște aiureli pe care le-ați visat. Nu ați dormit astă noapte? Ce s-a întâmplat cu dvs?”.

Menționăm că propunerea liberalilor a fost respinsă de majoritatea parlamentară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram