politic

Fosta candidată pentru primărie, Silvia Radu ar urma să devină vicepremier pe probleme sociale

03 iunie 2018, ora 12:12
Distribuie:

Funcţia de vicepremier pe probleme sociale a existat şi anterior, dar a dispărut odată cu reforma Guvernului de anul trecut.

Sursele susţin că Silvia Radu s-a prezentat destul de bine în ultimele luni (când a fost Primar interimar al capitalei) din punct de vedere al gestionării problemelor sociale şi de aceea s-a decis să i se ofere în gestiune acest domeniu important în cadrul Guvernului.

De notat că, Silvia Radu a condus anterior compania „Gas Natural Fenosa”. În 2016 a candidat la funcția de Preşedinte al RM, dar a acumulat doar câteva mii de voturi. În noiembrie 2017 a devenit Primar interimar al capitalei. În alegerile din 20 mai 2018 a candidat la funcţia de primar, dar nu a trecut în turul doi, acumulând doar ceva mai mult de 17% din voturile alegătorilor.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram