/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fostul premier român face un apel către chișinăuieni: „Inima Republicii Moldova trebuie să iasă la vot”

03 iunie 2018, ora 16:26

„Chișinăul are nevoie de un Primar cu legitimitate și credibilitate, de o echipă profesionistă, capabilă să-și asume cu viziune și responsabilitate un program de dezvoltare a Capitalei Republicii Moldova. La Chișinău m-am simțit întotdeauna acasă, e un oraș pe care îl iubesc și de care mă leagă multe amintiri și mulți oameni dragi”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier român a mai menționat că voturile cetățenilor trebuie să fie nu doar o garanție pentru calea prosperității, dar și semnalul că clasa politică de la Chișinău poate fi adusă pe calea cea dreaptă: „Prietenii mei de la Chișinău îmi spun că inima lor va bate cu încredere. Mâine, inima Republicii Moldova trebuie să iasă la vot”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram