Partidul Democrat nu comentează deocamdată rezultatele preliminare ale alegerilor locale, a declarat purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari contactat în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8. Acesta a menționat că formațiunea va veni cu un comentariu ulterior.

Menționăm că, Partidul Democrat nu și-a înaintat un candidat pentru alegerile locale, aceștia venind cu inițiativa de a se înainta un candidat unic al partidelor pro-europene, însă nu și-au găsit aliați.

Duminică, 3 iunie, la Chișinău a avut loc turul II al alegerilor locale pentru Chișinău, iar potrivit numărării a 93% din procesele verbale Andrei Năstase va fi următorul primar al Chișinăului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!