Alexandru Machedon, șeful staffului electoral a lui Andrei Năstase se arată convins de victoria candidatului său. Într-o postare pe pagina sa de facebook acesta a mulțumit celor care le-a fost alături și spune că au deput eforturi considerabile de a renaște speranța chișinăuienilor și acest fapt le-a reușit. Mesajul a fost postat după ce au fost anunțate rezultatele preliminare ale turului II.

În scurt timp vom avea rezultatele turului II al alegerilor Primarului General al Municipiului Chișinău. Andrei Nastase și toată echipa a depus eforturi considerabile ca să putem renaște speranța locuitorilor capitalei – și acest fapt ne-a reușit! Vă mulțumesc din tot sufletul că ne-ați fost alături, că ne-ați susținut, că ați crezut în noi, că v-ați mobilizat, că ați ieșit la vot și că ați ales un viitor mai bun la noi în oraș. În sediul Platformei Demnitate și Adevăr atmosfera fierbe la propriu, avem emoții de nedescris”, a scris Machedon.

Menționăm că, după numărarea a 83% din procesele verbale, Andrei Năstase conduce cu circa patru procente.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!