Președintele Parlamentului Andrian Candu a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru a pune punct instabilității de la primărie. „Cu regret la primărie am avut orice numai nu eficiență și lucru”, a subliniat șeful Legislativului.

„Cu regret, alegerea nu este una ușoară. Pe parcursul acestei campanii și acestei săptămâni, am văzut diverse dezbateri, doar că nu în privința treburilor primăriei și a orașului, dar mai mult politică și confruntare politică”, a declarat Candu.

„Totuși sper că începând de astăzi, după ce vor fi afișate rezultatele și primarul își va intra în funcție, cel puțin un an, până la alegerile ordinare, să începem să simțim și noi cei din Chișinău că apare o eficiență și o grijă față de oraș. Sper foarte mult că, cel ce astăzi va câștiga, și să câștige cel care este cel mai bun și cel mai dorit de locuitorii Chișinăului, să facă o treabă bună la primărie”, a conchis Candu.

Reamintim că astăzi, are loc turul al doilea pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău. În buletinele de vot sunt înscriși doi candidați: Ion Ceban, din partea Partidului Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase, din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”.

Fotoliul de primar a rămas liber după ce fostul primar și-a dat demisia la 16 februarie. Primul tur al alegerilor locale noi pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău a avut loc la 20 mai 2018.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!