/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ ALEGERI LOCALE, turul II. Andrian Candu: „Am votat ca să punem punct instabilității de la primărie”

03 iunie 2018, ora 09:16

„Cu regret, alegerea nu este una ușoară. Pe parcursul acestei campanii și acestei săptămâni, am văzut diverse dezbateri, doar că nu în privința treburilor primăriei și a orașului, dar mai mult politică și confruntare politică”, a declarat Candu.

„Totuși sper că începând de astăzi, după ce vor fi afișate rezultatele și primarul își va intra în funcție, cel puțin un an, până la alegerile ordinare, să începem să simțim și noi cei din Chișinău că apare o eficiență și o grijă față de oraș. Sper foarte mult că, cel ce astăzi va câștiga, și să câștige cel care este cel mai bun și cel mai dorit de locuitorii Chișinăului, să facă o treabă bună la primărie”, a conchis Candu.

Reamintim că astăzi, are loc turul al doilea pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău. În buletinele de vot sunt înscriși doi candidați: Ion Ceban, din partea Partidului Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase, din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”.

Fotoliul de primar a rămas liber după ce fostul primar și-a dat demisia la 16 februarie. Primul tur al alegerilor locale noi pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău a avut loc la 20 mai 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram