La fel ca și în primul tur, candidatul la șefia Capitalei, Ion Ceban, s-a prezentat la secția de votare alături de soția sa și de cei doi copii. Socialistul a întârziat câteva minute la secția de votare, iar întrebat dacă a fost undeva, Ceban a declarat că a mers la biserică, unde s-a rugat pentru oameni.

Candidatul la șefia Capitalei a îndemnat oameni să își exercite dreptul al vot, pentru că doar prin vot pot fi schimbate lucrurile: „Dacă vrei să schimbi ceva, trebuie să ieși la vot. Schimbările vin de la participare”.

Soția lui Ceban s-a arătat mândră de soțul său și și-a declarat toată susținerea: „Sunt mândră că îl susțin atât de mulți orășeni și vreau să vă asigur că are și acasă o echipă mică, dar aprigă de susținători. Am votat ca acest oraș să fie mai bun și mai frumos”.

Ion Ceban va monitoriza desfășurarea alegerilor și primele rezultate de la sediul partidului. În primul tur al alegerilor locale, candidatul PSRM a acumulat circa 42% din voturile alegătorilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!