/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Înainte de a merge la secția de votare, Ceban a fost la biserică: „Ne-am rugat pentru toți”

03 iunie 2018, ora 10:58

Candidatul la șefia Capitalei a îndemnat oameni să își exercite dreptul al vot, pentru că doar prin vot pot fi schimbate lucrurile: „Dacă vrei să schimbi ceva, trebuie să ieși la vot. Schimbările vin de la participare”.

Soția lui Ceban s-a arătat mândră de soțul său și și-a declarat toată susținerea: „Sunt mândră că îl susțin atât de mulți orășeni și vreau să vă asigur că are și acasă o echipă mică, dar aprigă de susținători. Am votat ca acest oraș să fie mai bun și mai frumos”.

Ion Ceban va monitoriza desfășurarea alegerilor și primele rezultate de la sediul partidului. În primul tur al alegerilor locale, candidatul PSRM a acumulat circa 42% din voturile alegătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram