Președintele Patidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a votat, în ziua de 3 iunie, pentru un primar gospodar care va avea grijă de Chișinău, de locuitorii Chișinăului, care va face Chișinăul, într-adevăr un oraș frumos și confortabil pentru viață.

„Este important pentru toată lumea, a declarat Zinaida Greceanîi. De aceea, astăzi, fiecare vine la secțiile de votare cu bună dispoziție și cu speranța că vom avea un primar care nu va distruge capitala, dar o va construi și va face tot posibilul ca traiul în Chișinău să fie unul mai bun și mai confortabil”.

Ea a remarcat că, „cu toții trebuie să depunem efort ca, Chișinăul să corespundă imnului său: „orașul meu alb, floare din piatră” și pentru a fi mândri de orașul nostru.

Reamintim că astăzi, are loc turul al doilea pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău. În buletinele de vot sunt înscriși doi candidați: Ion Ceban, din partea Partidului Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase, din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”.

Fotoliul de primar a rămas liber după ce fostul primar și-a dat demisia la 16 februarie. Primul tur al alegerilor locale noi pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău a avut loc la 20 mai 2018.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!