/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PLDM, onorat că a contribuit la victoria lui Năstase: „Am făcut dovada solidarității”

04 iunie 2018, ora 14:22

„Am făcut împreună cu Platforma DA și PAS dovada solidarități excepționale în sânul familiei popularilor europeni. Suntem împreună arhitecții unei noi speranțe. Avem certitudinea că acesta este începutul unei victorii care ne așteaptă în viitor”, se menționează într-un comunicat de presă al partidului.

Liberal-democrații consideră că victoria lui Năstase este începutul unui nou ciclu politic ce trebuie administrat cu grijă: „Ne așteaptă o muncă titanică pentru a reclădi cu grijă tot ce a fost demolat de politicienii imorali și iresponsabili”.

Reamintim că, Andrei Năstase este noul primar general al municipiului Chişinău. Acesta a acumulat 52,57% din voturile alegătorilor, iar contracandidatul său, Ion Ceban, de la Partidul Socialiștilor – 47,43%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram