Partidul Liberal Democrat îl felicită pe Năstase cu victoria obținută în turul doi și susține că este onorat că a putut pune umărul „la această victorie extraordinară a dreptei politice din Republica Moldova”.

„Am făcut împreună cu Platforma DA și PAS dovada solidarități excepționale în sânul familiei popularilor europeni. Suntem împreună arhitecții unei noi speranțe. Avem certitudinea că acesta este începutul unei victorii care ne așteaptă în viitor”, se menționează într-un comunicat de presă al partidului.

Liberal-democrații consideră că victoria lui Năstase este începutul unui nou ciclu politic ce trebuie administrat cu grijă: „Ne așteaptă o muncă titanică pentru a reclădi cu grijă tot ce a fost demolat de politicienii imorali și iresponsabili”.

Reamintim că, Andrei Năstase este noul primar general al municipiului Chişinău. Acesta a acumulat 52,57% din voturile alegătorilor, iar contracandidatul său, Ion Ceban, de la Partidul Socialiștilor – 47,43%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!