Război în Ucraina, ziua 168: Ucraina își propune să recucerească Herson până la sfârșitul anului

politic

/VIDEO/ Ceban l-a felicitat pe Năstase cu victoria în alegeri: „Îl voi aștepta zi de zi la Primărie, începând cu ora 8.00”

04 iunie 2018, ora 08:25
Distribuie:

„Votul a fost mai mult politic și geopolitic. Eu vreau să-l felicit pe Andrei Năstase cu această victorie și să-i doresc succes în implementarea programului pe care și l-a propus la Primărie. Eu voi rămâne alături de chișinăuieni, voi fi în continuare în Consiliul Municipal Chișinău și suntem gata să discutăm, să suținem orice proiect economic și social, așa cum am făcut până acum. Vreau să-i zic domnului Năstase că-l voi aștepta zi de zi la Primărie, începând cu ora 8.00. Sper să nu întârzie”, a declarat Ceban.

Acesta a mai spus că îl va asculta zi de zi la primărie și că nu exclude că se vor întâlni peste un an de zile la următoarele alegeri. „Felicitări tuturor chișinăuienilor cu un nou primar al Capitalei. Urmează să vedem cum se vor schimba lucrurile în Chișinău în următoarea perioadă. Mai mult decât atât, nu exclud că peste un an de zile ne vom revedea la următoarele alegeri”, a mai spus socialistul.

El a mai spus că socialiștii recunosc alegerea în pofida tuturor lucrurilor care s-au întâmplat și a spus că nu este dezamăgit de rezultatele alegerilor, precizând că „este o luptă și un rezultat foarte apropiat”.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram