/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un fost ministru român, acuzat de luare de mită, și-a plătit cauţiunea în lingouri de aur, sute de mii de euro şi bunuri imobile

missing
05 iunie 2018, ora 10:28

Sebastian Vlădescu, care a fost ministru de finanţe în două guverne, este acuzat de procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) de luare de mită legată de un contract de reabilitare a unor tronsoane de cale ferată. Politicianul român a respins acuzaţiile care i s-au adus.

Procedura cauţiunii a fost introdusă recent în Codul Penal din România şi reprezintă o alternativă la arestul preventiv. De la intrarea în vigoare a procedurii, în 2014, este primul caz în care cauţiunea este parţial sau total plătită în lingouri de aur, subliniază site-ul DNA. Pentru restul până la valoarea cauţiunii, de 1 milion de euro, Sebastian Vlădescu a oferit autorităţior bunuri imobile. Cauţiunea a fost depusă într-un cont aparţinând DNA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram