/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Prins în flagrant cu contrabandă. Aducea telefoane și laptopuri din Ucraina și voia să le vândă online

06 iunie 2018, ora 12:58

Suspectul a fost reținut în flagrant pe peronul gării din Chișinău. Ulterior, în cadrul perchezițiilor operate la domiciliul acestuia, ofițerii vamali au descoperit mai multe loturi de dispozitive electronice în asortiment, marca Samsung și iPhone, procurate din Ucraina și introduse în țară fără a fi declarate. Este vorba despre telefoane mobile de tip smartphone, laptopuri, tablete, ceasuri electronice, căști, boxe și drone, precum și accesorii pentru acestea.

Valoarea în vamă a mărfurilor reținute în timpul flagrantului și perchezițiilor desfășurate a fost evaluată la peste 680.000 lei.

În cadrul audierilor, inculpatul și-a recunoscut vina și a colaborat cu organul de urmărire penală. Cauza penală în privința acestuia a fost expediată în instanța de judecată.

Cercetările continuă în vederea identificării și tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate sau cu tangență la acest caz. În cazul demonstrării culpabilității, toți cei implicați riscă închisoare pe un termen de până la 10 ani.

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram