Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

social

/VIDEO/ Kirkorov va cânta gratuit la Festivalul Căpșunilor. Dodon: Va mânca și va sta la mine acasă la Sadova

06 iunie 2018, ora 14:15
Distribuie:

„Filip Kirkorov vine ca un oaspete de-al meu. Vine fără bani. O să mănânce la mine acasă la Sadova. Vine la 6-7 dimineața duminică, pentru că are un program foarte încărcat și vine doar pentru jumate de zi și seara târziu pleacă din Republica Moldova. Cazare nu va fi, pentru că va merge la mine acasă la Sadova. Mă bucur că a acceptat să interpreteze câteva piese în satul meu natal. Cred că și pentru el va fi interesant să evolueze pentru că e un artist de talie mondială și vine să evolueze într-un sat din Republica Moldova, pe stadionul din Sadova”, a menționat Igor Dodon.

Presa rusă scrie că pentru un concert, Filip Kirkorov primește un onorariu de aproximativ 75 de mii de dolari. Menționăm că la Festivalul Căpșunilor vor mai evolua „DoReDos”, Natalia Gordienko, „Millenium” și „Tharmis”.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram