Interpretul rus, Filip Kirkorov, va fi invitat de onoare la Festivalul Căpșunilor, care va avea loc pe 10 iunie la Sadova. Președintele susține însă că Kirkorov va evolua gratuit pentru că cei doi sunt buni prieteni, iar pentru cazarea și pentru mâncare artistului nu vor fi cheltuiți bani, pentru că șeful statului îl va hrăni și îl va adăposti la el acasă.

„Filip Kirkorov vine ca un oaspete de-al meu. Vine fără bani. O să mănânce la mine acasă la Sadova. Vine la 6-7 dimineața duminică, pentru că are un program foarte încărcat și vine doar pentru jumate de zi și seara târziu pleacă din Republica Moldova. Cazare nu va fi, pentru că va merge la mine acasă la Sadova. Mă bucur că a acceptat să interpreteze câteva piese în satul meu natal. Cred că și pentru el va fi interesant să evolueze pentru că e un artist de talie mondială și vine să evolueze într-un sat din Republica Moldova, pe stadionul din Sadova”, a menționat Igor Dodon.

Presa rusă scrie că pentru un concert, Filip Kirkorov primește un onorariu de aproximativ 75 de mii de dolari. Menționăm că la Festivalul Căpșunilor vor mai evolua „DoReDos”, Natalia Gordienko, „Millenium” și „Tharmis”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!