/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fiul fostului șef de la „Spații Verzi”, Eliferii Haruța, ar putea deveni ambasador în Emiratele Arabe Unite

missing
07 iunie 2018, ora 20:56

Secretarul Comisiei politică externă și integrare europeană a Parlamentului, deputatul PDM Sergiu Stati, spune că Victor Harunța nu este o candidatură de partid, ci propunerea MAEIE.

Nu-l cunosc personal, dar ne-am uitat peste CV. Bine, cel puțin, cât de cât este competent. Am impresia că are și o experiență mai mult de zece ani la Minister. Am considerat că merită aprieciat, pentru că am avut cazuri când la noi chiar „din pod” au fost candidați pentru a să fie desemnați”, a declarat democratul Sergiu Stati, care anterior a activat în cadrul Ministerului de Externe.

Victor Haruța ocupă din octombrie 2017 funcția de consilier în Secția cooperare economică și sectorială cu UE din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). Anterior, a fost secretar I la Ambasada R. Moldova la Londra și consilier în cadrul Direcției Generale Afaceri Consulare a MAEIE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram