După ce muncitorii au demolat o parte din fundamentul gardului ridicat în jurul Parlamentului pentru a amenaja o parcare, se pare că aceasta deja a prins contur, iar deputații vor avea unde să își parcheze mașinile.

În parcare urmează să fie amenajată o gheretă pentru pază, dar și un sistem de acces-control și supraveghere video.

Potrivit ministerului Economiei, doar costul lucrărilor pentru construcția fundației a fost de aproape 400 de mii de lei. Deși construcția gardului a început în luna noiembrie 2017, până în primăvară a fost turnată doar temelia, iar o parte a acesteia a fost demolată la un moment dat pentru că nu sunt locuri suficiente pentru parcarea automobilelor deputaților.

Menționăm că gardul ar urma să aibă o înălțime de 2,5 metri și o lungime de 240 de metri, iar costurile ar depăși 5 milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!