/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cine este Victor Haruța, înaintat de Guvern în funcția de ambasador în Emiratele Arabe Unite

missing
08 iunie 2018, ora 14:31

„Acceptul guvernului emiratez a fost recepționat la finele lunii mai”, a menționat Ulianovschi.

Victor Haruța este fiul lui Eliferii Haruţa, ex-directorul ÎM „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”. Victor Haruța are o experiență diplomatică de 12 ani și a avut mai multe funcții în cadrul diferitor direcții, secții și departamente ale Ministerului Afacerilor Externe: Direcția cooperare regională, direcția afaceri consulare, direcția integrare europeană. Acesta a activat în cadrul ambasadei Republicii Moldova în Cehia și Marea Britanie. Actualmente este directorul Secției cooperare economică și sectorială a Direcției integrare europeană în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. Haruța vorbește limba engleză, franceză cehă.

Menționăm că ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite a fost inaugurată pe 10 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram