/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mama care și-ar fi bătut copilul de doi nu are dreptul să se apropie de micuț timp de 30 de zile

missing
09 iunie 2018, ora 15:13

Povestea lui Denis Cherevatov, publicată în seara zilei de 6 iunie pe pagina sa de Facebook, a dobândit o mare rezonanță în mass-media și în rețelele sociale. Tatăl copilului susține că a fost plecat peste hotare timp de patru luni, iar la întoarcere și-a găsit bătut fiul lor de doi ani. Copilul a fost internat în Secția neurologie cu multiple hematoame, echimoze și cu o traumă cerebrală ușoară. Medicii spun că le este greu să determine proveniența leziunilor.

La ședință de judecată din 8 iunie, instanța a acordat parțial cererea lui Cherevatov depusă împreună cu Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului din sectorul Botanica. Mamei i-a fost interzis să intre în contact cu copilului timp de 30 de zile, în timp ce Cerevatov a cerut o restricție pentru 90 de zile. Poliția a inițiat un proces penal și intenționează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

Reamintim că, mama copilului a negat acuzațiile spunând că acesta a căzut de pe tobogan în timp ce juca. Femeia a refuzat să ne ofere mai multe detalii menționând că ea, de fapt, a fost bătută de fostul soț. „Copilul a căzut de pe tobogan. Noi ne aflăm acum în proces de divorț, eu am plecat de la el după ce m-a bătut de mai multe ori și în așa mod el acum se răzbună”, povestește Elena, mama copilului. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram