O femeie în vârstă de 37 de ani a fost găsită fără suflare, în ograda unei case abandonate, la marginea satului Hulboaca. Totul a avut loc în dimineața zilei de duminică, atunci când serviciul de Urgență a fost sesizat despre tragedie.

Potrivit poliției, pe 9 iunie, aproximativ la ora 16.00, femeia a plecat la câmp, singură, pentru a aduce de mâncare la iepuri. Spre seară, aceasta nu s-a mai întors la domiciliu. Toată noaptea, femeia a fost căutată de către concubinul său, dar fără succes. Menționăm că, bărbatul nu s-a adresat la Poliție pentru ajutor.

A doua zi, pe 10 iunie, concubinul a găsit-o fără suflarea în ograda unei case abandonate din localitate. Alături de ea, se afla un prunc nou născut. Ajungând la fața locului, angajații serviciului 903 au constatat decesul femeii, iar copilul a fost transportat la spitalul raional Orhei. Actualmente, micuțul se află în afara oricărui pericol.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele tragediei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!