Președintele Igor Dodon l-a decorat pe artistul rus Filip Kirkorov cu titlul onorific „Artist al Poporului”. Titlul i-a fost oferit lui Kirkorov în contextul în care astăzi urmează să evolueze la Sadova, la invitația personală a șefului statului.

„În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse, am conferit interpretului de muzică ușoară, compozitorului și producătorului din Federația Rusă, domnului Filip Kirkorov titlul onorific „Artist al Poporului”. I-am urat succese în activitatea de creaţie și am subliniat că este oricînd binevenit în țara noastră”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Filip Kirkorov va cânta astăzi pe stadionul de la Sadova la Festivalul Căpșunelor și Mierii. Președintele susține însă că Kirkorov va evolua gratuit pentru că cei doi sunt buni prieteni, iar pentru cazarea și pentru mâncare artistului nu vor fi cheltuiți bani, pentru că șeful statului îl va hrăni și îl va adăposti la el acasă.

Presa rusă scrie că pentru un concert, Filip Kirkorov primește un onorariu de aproximativ 75 de mii de dolari. Menționăm că la Festivalul Căpșunilor vor mai evolua „DoReDos”, Natalia Gordienko, „Millenium” și „Tharmis”.

Foto: Igor Dodon

Foto: Igor Dodon

Foto: Igor Dodon

Foto: Igor Dodon

Foto: Igor Dodon

Foto: Igor Dodon

Foto: Igor Dodon

Foto: Igor Dodon

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!