/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Dodon, despre organizarea Festivalului Căpșunelor la Sadova: „Statul nu a cheltuit nici o copeică”

10 iunie 2018, ora 13:50

„Statul nu a cheltuit nici o copeică. E un eveniment organizat sub patronajul președintelui Republicii Moldova. Ce ține de invitați este gratis”, a menționat președintele.

Totuși, șeful statului a evitat să comunice câți bani s-au cheltuit pentru organizarea evenimentului, precizând doar că cheltuielile financiare sunt acoperite de fundația de binefacere a Primei Doamne, „Din Suflet”.

Și interpretul rus Filip Kirkorov a negat că ar fi primit bani pentru a evolua pe stadionul de la Sadova. Acesta a menționat că este prezent la eveniment în calitate de prieten și că nu există nici o componentă comercială în această situație.

Pe de altă parte, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a declarat anterior că șeful statului va cheltui pentru acest eveniment aproximativ 130 de mii de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram