/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Năstase, către Grozavu: Dacă cinematograful Gaudeamus putea fi reabilitat, voi depune un denunț la Procuratură

missing
10 iunie 2018, ora 11:12

„Nu am putut dormi noaptea pentru că m-am dus cu un ceas mai târziu. Dacă mă duceam cu un ceas mai devreme, nu era poate demolat”, a declarat Năstase.

Deși Grozavu i-a explicat că este vorba de o proprietate privată și că construcția este depășită, acesta lucru nu l-a mulțumit pe Năstase, care a menționat că va verifica aceste detalii: „Am să trec afirmația dvs printr-un consiliu de experți. Dacă vor spune că edificiul putea fi reabilitat, voi depune un denunț personal la Procuratură”.

Primarul ales a mai făcut un apel către chișinăuieni și i-a îndemnat să meargă la ora 13.00 în fața cinematografului Gaudeamus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram