Andrei Năstase a avut o întrevedere cu Nistor Grozavu pentru a discuta despre demolarea cinemtografului „Gaudeamus”. Liderul Platformei DA i-a cerut viceprimarului explicații despre motivul demolării, dar și actele privind privatizarea cinematografului.

„Nu am putut dormi noaptea pentru că m-am dus cu un ceas mai târziu. Dacă mă duceam cu un ceas mai devreme, nu era poate demolat”, a declarat Năstase.

Deși Grozavu i-a explicat că este vorba de o proprietate privată și că construcția este depășită, acesta lucru nu l-a mulțumit pe Năstase, care a menționat că va verifica aceste detalii: „Am să trec afirmația dvs printr-un consiliu de experți. Dacă vor spune că edificiul putea fi reabilitat, voi depune un denunț personal la Procuratură”.

Primarul ales a mai făcut un apel către chișinăuieni și i-a îndemnat să meargă la ora 13.00 în fața cinematografului Gaudeamus.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!