/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Incendiu cu implicarea unui avion pe aeroportul din Frankfurt. 10 persoane, rănite uşor

missing
11 iunie 2018, ora 17:42

Incendiul, a cărui cauze nu sunt cunoscute încă, a izbucnit la remorcherul care transporta spre poarta de plecare un aparat de zbor al Lufthansa, un Airbus A340-300, menţionează într-un comunicat un purtător de cuvânt al companiei aeriene germane.

La bordul avionului, gol în momentul incendiului, urmau să se îmbarce pasageri pentru un zbor spre oraşul nord-american Philadelphia. Prea afectat de fum şi flăcări, acesta nu a mai putut să decoleze.

„A ieşit mult fum. Focul a fost complet stins”, a indicat purtătorul de cuvânt citat.

„Aparatul a fost puternic deteriorat. Măsurile necesare pentru repararea sa vor fi stabilite împreună cu producătorul”, a adăugat el, precizând că „nicio persoană nu a fost grav rănită”.

Persoanele rănite uşor au avut de suferit în urma fumului puternic şi au primit îngrijiri de la echipele de intervenţie.

Incidentul nu a dus la perturbarea traficului aerian, conform surselor citate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram