Război în Ucraina, ziua 223: Val de emigranți ruși și duel pe Twitter. Zelenski anulează decretele lui Putin privind anexările

politic

România sprijină demersurile pentru interconectarea Moldovei la piața energetică europeană

11 iunie 2018, ora 19:00
Distribuie:

„Sprijinirea demersurilor pentru urgentarea finalizării proiectelor de infrastructură în ceea ce privește interconectarea Republicii Moldova la piața energetică europeană. Milităm pentru dezvoltarea cooperării în domeniul construcției și modernizării infrastructurii de transport. Încercăm și facem tot posibilul pentru a identifica soluții durabile pentru sporirea eficienței în ceea ce privește tranzitul la frontieră,” transmite Bogdan-Ionel Rodeanu, deputat român, co-președintele comisiei comune pentru Integrarea Europeană.

Mâine, deputații din ambele țări vor participa la inaugurarea unei grădinițe care a fost renovată din banii României. Comisia Comuna se întrunește de două ori pe an, în sesiuni de lucru, atât la București, cât și la Chișinău. Ultima reuniune a avut loc în capitala României, în perioada 20-21 noiembrie 2017.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram