/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

După o pauză de câteva luni, Consiliul Municipal Chișinău se convoacă într-o ședință extraordinară

missing
12 iunie 2018, ora 13:29

Este a patra şedinţă extraordinară a CMC din acest an. De altfel din septembrie 2017, Consiliul municipal al Capitalei nu se poate convoca în şedinţe ordinare, ci doar în cele extraordinare. Mold-Street scrie că în cei trei ani de când au fost aleşi, consilierii municipali din Chişinău s-au convocat în şedinţe ordinare doar de şase ori, în timp ce în şedinţe extraordinare – de 22 de ori şi în alte două cazuri au fost şedinţe de îndată.

Pe agenda ședinței din 14 iunie figurează proiectul de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcție Ungheni-Chișinău, înființarea serviciului social „Locuința socială asistată”, acordarea ajutorului material cadrelor didactice din instituțiile de învățământ, precum și acordarea ajutorului material unor categorii e călători pentru circulația în transportul public.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram