După o pauză de trei luni, primarul interimar Ruslan Codreanu convoacă pe 14 iunie o ședință extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău, iar pe agendă se regăsesc 36 de subiecte.

Este a patra şedinţă extraordinară a CMC din acest an. De altfel din septembrie 2017, Consiliul municipal al Capitalei nu se poate convoca în şedinţe ordinare, ci doar în cele extraordinare. Mold-Street scrie că în cei trei ani de când au fost aleşi, consilierii municipali din Chişinău s-au convocat în şedinţe ordinare doar de şase ori, în timp ce în şedinţe extraordinare – de 22 de ori şi în alte două cazuri au fost şedinţe de îndată.

Pe agenda ședinței din 14 iunie figurează proiectul de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcție Ungheni-Chișinău, înființarea serviciului social „Locuința socială asistată”, acordarea ajutorului material cadrelor didactice din instituțiile de învățământ, precum și acordarea ajutorului material unor categorii e călători pentru circulația în transportul public.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!