După o pauză de trei luni, primarul interimar Ruslan Codreanu convoacă pe 14 iunie o ședință extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău, iar pe agendă se regăsesc 36 de subiecte.

Este a patra şedinţă extraordinară a CMC din acest an. De altfel din septembrie 2017, Consiliul municipal al Capitalei nu se poate convoca în şedinţe ordinare, ci doar în cele extraordinare. Mold-Street scrie că în cei trei ani de când au fost aleşi, consilierii municipali din Chişinău s-au convocat în şedinţe ordinare doar de şase ori, în timp ce în şedinţe extraordinare – de 22 de ori şi în alte două cazuri au fost şedinţe de îndată.

Pe agenda ședinței din 14 iunie figurează proiectul de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcție Ungheni-Chișinău, înființarea serviciului social „Locuința socială asistată”, acordarea ajutorului material cadrelor didactice din instituțiile de învățământ, precum și acordarea ajutorului material unor categorii e călători pentru circulația în transportul public.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!