Deținuții de la Soroca, cât și rudele acestora au avut parte la finele săptămânii precedente de o zi specială - o zi cu tata. Circa 50 de copii ai persoanelor private de libertate, care-și ispășesc pedeapsa în această instituție, însoțiți de 35 de maturi au pășit pragul penitenciarului, bucurându-se de revederea acestora.

Revederea cu rudele reprezintă un sprijin moral și psihologic enorm pentru cei din detenție, iar apropierea de familie contribuie la menținerea liniștii sufletești, motivându-i să manifeste un comportament demn.

Administrația penitenciarului a organizat variate activități, care au inclus un program artistic cu animatori, jocuri distractive, o suită de cântece populare și de estradă, a fost amenajat un teren de joacă și instalate trambuline pentru copii.

Foto: anp.gov.md

Foto: anp.gov.md

Foto: anp.gov.md

Foto: anp.gov.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!