/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Cleopatra Stratan din nou cu valiza pe peron. După o lungă pauză, interpreta revine în atenția publicului

missing
12 iunie 2018, ora 11:41

Noua piesa intitulata „Te las cu inima” aduce un suflu nou. Cleopatra, în vârstă de 16 ani, apare elegantă pe un peron, iar de aceasta dată valiza nu este mai mare decât ea.

Noua piesă vine după ce, în 2003, Cleopatra Stratan lansa piesa „Ghiță” care s-a bucurat de un succes enorm. Primul album al micuței interprete, care se numește „La vârsta de trei ani”, a avut un ecou răsunător. Piesa „Ghiță” a înregistrat pe internet peste 50.000 000 de vizualizări, iar Cleopatra Stratan a intrat în Cartea Recordurilor ca „Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes”.

Tot în anul 2007, micuța se mai lansează încă în 5 țări precum Japonia, Taiwan, Coreea, Spania și Mexic. În Italia a fost numită ,,copilul minune”. La vârsta de 3 ani, mica interpretă susținea concerte live a câte 2 ore și evolua surprinzător pe scenă în fața a mii de oameni. Acum Cleopatra Stratan este elevă la un liceu din capitală.

Cleopatra Stratan din nou cu valiza pe peron După 10 ani de la lansarea renumitei piese „Ghiță”, revine în atenția publicului.

#telascuinima❤️

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on

Red…? #telascuinima❤️

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram