Din nou cu valiza în mână. După mai mult de 10 ani de la lansarea renumitei piese „Ghița”, care, de altfel, a făcut-o celebră în toată lumea, Cleopatra Stratan revine în atenția publicului. Și de această dată talentată adolescentă și-a luat valiza, eșarfa în buline, ochelarii, și l-a pomenit pe ... Ghiță, dar într-o variantă mai mătură.

Noua piesa intitulata „Te las cu inima” aduce un suflu nou. Cleopatra, în vârstă de 16 ani, apare elegantă pe un peron, iar de aceasta dată valiza nu este mai mare decât ea.

Noua piesă vine după ce, în 2003, Cleopatra Stratan lansa piesa „Ghiță” care s-a bucurat de un succes enorm. Primul album al micuței interprete, care se numește „La vârsta de trei ani”, a avut un ecou răsunător. Piesa „Ghiță” a înregistrat pe internet peste 50.000 000 de vizualizări, iar Cleopatra Stratan a intrat în Cartea Recordurilor ca „Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes”.

Tot în anul 2007, micuța se mai lansează încă în 5 țări precum Japonia, Taiwan, Coreea, Spania și Mexic. În Italia a fost numită ,,copilul minune”. La vârsta de 3 ani, mica interpretă susținea concerte live a câte 2 ore și evolua surprinzător pe scenă în fața a mii de oameni. Acum Cleopatra Stratan este elevă la un liceu din capitală.

Cleopatra Stratan din nou cu valiza pe peron După 10 ani de la lansarea renumitei piese „Ghiță”, revine în atenția publicului.

#telascuinima❤️

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on

Red…? #telascuinima❤️

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on

Dum dum dum dum…deja continuați voi… Mâine e ziua cea mare!!!! #telascuinima❤️ #goodmood? #newvideo #artist #musicbiz @famous_production @catmusicromania @amudregheli @olgagojan @romanburlaca_official @yanapozitivi @shandree.wav

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!