politic

Plahotniuc, despre Silvia Radu: „Nu cred că ea avea șansă să câștige această cursă electorală ca independentă”

12 iunie 2018, ora 10:34
Distribuie:

„Eu nu am urmărit atent activitatea ei la Primărie, unii spun că s-a descurcat bine. Însă pentru a conduce Primăria Chișinău ai nevoie și de sprijin politic, ca independent e foarte complicat să reușești, într-o țară extrem de politizată, unde electoratul votează preponderent politic și geopolitic. Ea a luat un scor neașteptat de mare pentru un independent, asta e un semnal că sunt destul de mulți oameni în Chișinău care nu mai vor politică în Primărie. Însă eu nu cred că ea avea șansă să câștige această cursă electorală ca independentă, mai ales pe această prezență la vot foarte redusă. În ceea ce privește speculațiile la care vă referiți, nu au existat nici un fel de discuții să fie cooptată în Guvern, cu atât mai puțin discuții pe linie politică”, a menționat Vlad Plahotniuc.

Președintele PDM a mai declarat că consideră că Silvia Radu a greșit că nu a avut înaintea campaniei o discuție cu partidele de dreapta.

Menționăm că anterior presa a scris că Silvia Radu ar putea deveni în scurt timp vicepremier responsabil de problemele sociale, iar modificările în structura Guvernului ar putea fi făcute în scurt timp.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram