Săptămâna începe cu înnorări și cu momente însorite doar în unele părți ale țării. Totuși ne vom delecta în continuare cu vreme caldă și plăcută, iar temperaturile vor mai crește un pic față de zilele precedente. Ne așteaptă o maximă de 31 de grade, cer împărțit de soare și nori și vânt domol din Sud-Vest.

Începem cu nordul țării unde cerul va fi acoperit de nori cam toată ziua. Atmosfera se va menține caldă și plăcuta cu 24 de grade dimineață și o maximă de 29 pe parcursul zilei.

Același tablou va fi și în centru, vom avea parte de câțiva nori de vreme bună și temperaturi foarte generoase. 25 e grade vor fi dimineața și 30 la orele amiezii.

În sudul țării soarele va străluci pe cer, iar atmosfera va fi fierbinte. Ziua va începe cu 24 de grade și va continua cu o temperatură de 31 de grade.

La Chișinău norii vor da târcoale pe cer de-a lungul zilei, dar și aici vom avea temperaturi ridicate. La noapte se vor înregistra 21 de grade, iar ziua 31.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!