/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Andrei Năstase va ataca la CSJ decizia Curții de Apel privind cafeneaua Guguță

12 iunie 2018, ora 17:33

„În ce privește hotărârea Curții de Apel, vom verifica cu atenție fiecare argument adus de către instanțele moldovenești. Cunoaștem foarte bine în interesul cui au funcționat în ultima perioadă, și vom cere contestarea acestei decizii la Curtea Supremă de Justiție în termenii stabiliți de lege. Nu vom lăsa ca această hotărâre să intre în vigoare așa cum își dorește clanul mafiot Plahotniuc-Dodon. Vom apela de fiecare dată la societatea civilă, cu care am făcut front comun și în cazul Gaudeamus, și cred că am obținut o primă victorie. O victorie modestă trebuie să recunoaștem, dar o victorie împotriva mafiei imobiliare controlate de Plahotniuc și cu complicitatea lui Dodon, și a consilierilor municipali de acum din diferite fracțiuni”, a declarat Andrei Năstase.

Menționăm că, judecătorii au respins cererile Consiliului Municipal Chișinău și a Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor prin care se solicitau interzicerea construcției.

Regata Imobiliare SRL este succesor în drepturi procedurale a firmei „Finpar Invest”, controlată de familia lui Vladimir Plahotniuc. În același timp, Regata Imobiliare SRL aparține unei alte firme, „Biotehnos” SRL, fondată de omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, proaspătul președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova (FTM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram