/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Curtea de Apel a decis că Ignat, sportivul suspectat în dosarul morții lui Bejenari, trebuie să stea după gratii

missing
12 iunie 2018, ora 18:17

„În cauza Ignat Aurel. Colegiul respinge ca nefondat recursul avocatului Lozan Oleg, în interesele lui Ignat Aurel și menține fără modificări încheierea judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani”.

Procurorul spune că Ignat trebuie să stea în arest pentru că ar putea să se eschiveze de la urmărirea penală.

„- Am pledat pentru respingerea recursului ca neîntemeiat deoarece există cele patru riscuri care sunt invocate de curtea europeană pentru drepturile omului.
– Ați avansat în anchetă?

– Nu pot să vă comunic alte circumstanțe este secretul anchetei. Într-adevăr, ancheta derulează în continuare”, a menționat Angela Pleșca, procuror.

Avocatul lui Aurel Ignat a plecat de la Curtea de Apel, imediat ce judecătorii s-au retras în deliberări. Apărătorul nici măcar nu a asistat la pronunțarea deciziei.

Pe lângă Ignat, în dosar morții lui Serghei Bejenari, figurează încă doi luptători, acuzați de vătămare corporală gravă, soldată cu deces. În timp ce Mihai Pârgaru este cercetat în arest preventiv, al treilea suspect, Eugeniu Deliu, este dat în căutare internațională. Suspecții riscă până la 15 ani de închisoare.

Aurel Ignat a declarat, prin intermediul avocatului, că s-a apărat și nu a negat faptul că s-a aflat acolo. Între timp, avocatul lui Mihai Pârgaru spune că clientul său este nevinovat.

Bătaia violentă din fața centrului comercial Atrium a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai. În urma acesteia, un tânăr, pe nume Serghei Bejenari, a ajuns la spital în stare gravă. După câteva zile, acesta a murit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram