/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Paznicul de la Gaudeamus ar fi mințit când a spus că a fost agresat de noul primar. PPDA: A fost o provocare

12 iunie 2018, ora 16:40

Din imaginile publicate pe o rețea socială se vede că bărbatul care s-a plâns că a fost agresat de cineva din anturajul lui Andrei Năstase este îmbrâncit de consilierul municipal din partea PSRM, Alexandr Odințov.

„- Liniștește-te, ia-ți mâinile, am spus!
– Hai să discutăm cu binișorul.
– Băieți!
– Stimabile…Ia mâinile.
– Stai să iasă, apoi…
– Haideți omenește…”

„Iată aici au venit complicii lui Plahotniuc.”

Alexandr Odințov, invitat la emisiunea Nataliei Morari, susține că regretă o parte din incident, însă s-a înfuriat că nu a fost lăsat să intre pe teritoriul îngrădit.

„Vreau, în primul rând, să-mi cer scuze față de acest om pentru că am lovit în caschetă cu piciorul. Până la aceasta omul ne-a numit țigani, s-a referit la naționalitatea noastră. După ce s-a apropiat poliția, i-am zis să deschidă poarta pentru că era echipa lui Năstase, domnul Slusari, probabil că și proprietarul. Discutau în interior”, a declarat Alexandr Odințov, consilier municipal PSRM.

Alexandr Slusari, de la PPDA, este de părere că bărbatul ar fi fost pregătit din timp să spună că a fost lovit de oamenii lui Năstase.

Nu exclud că este o provocare. I s-a spus ce trebuie să vorbească, ca acea bătaie să fie asociată cu Andrei Năstase. Nu a fost nicio bătaie, deși da, discuția a fost foarte dură. Însă nimeni nu admis violență. Dar, nu e important cum a fost, ci cum a fost arătat la știri,” a subliniat Alexandru Slusari PPDA.

În urma incidentului, bărbatul a avut nevoie de îngrijirile medicilor, la fața locului fiind solicitată o ambulanță. Consilierul socialist susține că, cel mai probabil, agentul de pază ar fi simulat pentru că a cerut ajutor abia la jumătate de oră de la incident. Poliția capitalei cercetează cazul, dar nu oferă detalii despre mersul anchetei. Deocamdată, nu am reușit să dăm de bărbatul care spune că a fost agresat pentru a-și expune punctul de vedere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram