/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Încă un dosar pentru Chirtoacă? Voronin neagă că ar aveo vreo implicare în privatizarea cinematografului Gaudeamus

missing
13 iunie 2018, ora 18:22

„Eu nu am privatizat nimic, eu în anul 1994 am privatizat apartamentul pe bonuri care, ulterior, oamenii le lipeau pe pereti in loc de tapete mai mult nu am privatizat nimic în viață,” a declarat Vladimir Voronin.

Voronin a mai spus că deține documente, potrivit cărora terenul pe care se află cinematograful Gaudeamus a fost privatizat în anul 2010, atunci când la șefia capitalei se afla Dorin Chirtoacă.

Aici sunt toate documentele și mai am încă o mapă întreagă care o să fie prezentate în judecată pentru că acest oligofren trebuie să răspundă de cuvintele lui. De ce sunt eu învinuit? La indicația cui a pronunțat el familia mea?,” susține Voronin.

Într-o postare pe Facebook, Dorin Chitoacă îi dă replica lui Voronin și insistă că privatizarea ar fi fost făcută de liderul comuniștilor, menționând că acesta ar fi vândut și alte clădiri din Chișinău.

„Regimul condus de Dvs. a privatizat nu numai “Gaudeamus”, dar și “Național”, și “Codru”, și multe altele. Poate aveți curajul să prezentați Dvs. toată lista, dacă tot pregatiți un dosar.”

TDorin Chirtoacă îi spune că nu ii este frica de o noua chemare in judecata, avand deja experienta in acest sens. Fostul edil a scris, zilele trecute, pe Facebook, că cinematograful ar fi fost privatizat în 2004 de Vladimir Voronin. În jurul construcției s-a iscat un adevărat scandal după ce cinematograful a început să fie demolat pentru a fi ridicat un bloc locativ. Între timp, a fost semnată o dispoziție de către viceprimarul Grozavu de sistare a lucrărilor.

Reporter: Carolina Bețivu
Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram