/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO/ Prima doamnă, în vizită la familia femeii din Orhei care a decedat dând naștere unui copil

missing
16 iunie 2018, ora 11:14

Galina Dodon a mers în vizită la familia Munteanu și din numele Fundației de Binefacere „Din Suflet” pe care o patronează le-a oferit în dar o mașină de spălat, detergenți, produse igienice, produse alimentare de primă necesitate, dar și multe lucruri necesare pentru copilul nou-născut (scutece, lapte praf, produse igienice pentru bebeluș ș.a.). Văzând la fața locului condițiile precare în care trăiesc cei nouă membri ai familiei, Prima Doamnă a decis să-i asigure și cu materiale de construcție pentru reparația locuinței”, a scris Dodon.

Șeful statului a menționat că, soția sa a transmis familiei și suma de 4000 de lei – ajutor financiar unic, oferit familiilor în care se naşte al patrulea copil, şi fiecare următorul.

Amintim că, o femeie în vârstă de 37 de ani a fost găsită fără suflare, în ograda unei case abandonate, la marginea satului Hulboaca. Alături de ea, se afla un prunc nou născut. Potrivit datelor preliminare, femeia ar fi murit din cauza unei hemoragii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram