/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Podul din satul Ucrainca distrus de ploile torențiale de sâmbătă a fost restabilit

missing
17 iunie 2018, ora 15:08

Salvatorii în comun cu autoritățile au reușit să restabilească calea de acces, iar locuitorii satului pot circula fără dificultate. La fața locului pentru monitorizare strictă se află conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Conducerea inspectoratului verifică starea digurilor din preajma satelor Tocuz și Ucrainca în vederea prevenirii inundațiilor.

Amintim că, în urma ploilor torențiale înregistrate ieri 16 iunie în localitățile Tocuz și Ucrainca nivelul apei în bazinul acvatic din prejmă a înregistrat o creștere majoră, iar drumul de acces în satul Ucraina a fost înnămolit, fiind blocat accesul către localitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram