/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Atac armat în SUA: Cel puţin 20 de oameni au fost răniţi. Autorul, împuşcat mortal de poliţie

missing
17 iunie 2018, ora 21:50

Principalul suspect, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost împuşcat mortal de autorităţi, în timp ce un alt suspect a fost reţinut. Poliţia a descoperit mai multe arme, a anunţat procuror Angelo Onofri.

“Ar fi putut fi cu siguranţă mult mai rău, dat fiind spaţiul înghesuit şi numărul de focuri care au fost trase”, a adăugat procurorul.

Şaisprezece din victime au fost transportate de la spitalele din zonă, a anunţat Centrul Medical Regional şi Centrul Medical St. Francis. Printre victime se numără şi un băiat de 13 care se află în stare critică.

Autorităţile au informat că aproximativ 1.000 de oameni se aflau în zonă, unde avea loc un festival de arte, atunci când a avut loc atacul. Intrările de la festival nu erau dotate cu detectoare de metale, a informat Onofri.

Martorii au declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 2.45 (ora României, 9.45), în timpul festivalului Art All Night, desfăşurat în Trenton.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram