/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Mesajul lui Andrei Năstase către simpatizanții săi: „Vă invit la calm, să nu ne lăsăm provocați de indivizii aceștia”

missing
18 iunie 2018, ora 10:37

„Astăzi circul a continuat cu o cerere de recuzare a judecătorului, o cerere inventată peste noapte.Se pare că este un joc menit să tergiverseze procesul de validare a acestor alegeri.Să-l tergiverseze în paralele cu producerea la Consiliul Municipal Chișinău a unor lucruri foarte și foarte grave. Eu vă invit la calm, să nu ne lăsăm provocați de indivizii aceștia. Trebuie să avem nervii de oțel, gândirea trează și să păstrăm sobrietatea de care am dat dovadă din 2015 încoace”, a declarat Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram