În timp de la Chișinău i se decide soarta, Andrei Năstase, fiind la Viena, invită simpatizanții săi să-și păstreze calmul, spunând că tergiversarea validării mandatului său are în legătură cu careva ilegalități care se fac pe ultima sută de metri la primărie.

„Astăzi circul a continuat cu o cerere de recuzare a judecătorului, o cerere inventată peste noapte.Se pare că este un joc menit să tergiverseze procesul de validare a acestor alegeri.Să-l tergiverseze în paralele cu producerea la Consiliul Municipal Chișinău a unor lucruri foarte și foarte grave. Eu vă invit la calm, să nu ne lăsăm provocați de indivizii aceștia. Trebuie să avem nervii de oțel, gândirea trează și să păstrăm sobrietatea de care am dat dovadă din 2015 încoace”, a declarat Năstase.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!