/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un avocat şi un angajat al Penitenciarului 13, în izolatorul CNA. Au fost reținuți pentru trafic de influenţă

19 iunie 2018, ora 09:54

Potrivit denunţătorului, specialistul penitenciarului ar fi pretins 6000 de euro de la deţinut, susţinând că ar avea posibilitatea de a influenţa judecători din cadrul Judecătoriei Chişinău (sediul Centru) pentru a-i determina să emită o decizie prin care deţinutul ar ieşi la libertate înainte de termen.

În urma investigaţiilor întreprinse de CNA şi reprezentanţii ANP, persoanele au fost documentate în timp ce primeau banii în două tranşe. Aseară, a fost transmisă ultima sumă de bani, după ce decizia instanţei a fost cea promisă.

În prezent, cele două persoane sunt audiate de CNA şi procurori pentru a stabili întregul cerc de suspecţi. Pe numele lor a fost iniţiată o cauză penală pentru trafic de influenţă, iar dacă vor fi găsite vinovate acestea riscă până la 7 ani de închisoare. Numiţii sunt reţinuţi pentru 72 de ore şi sunt plasaţi în izolatorul CNA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram