/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Drumul recent reparat din Cantemir este deja deteriorat. Ce spun reprezentanții companiei care a efectuat lucrările

19 iunie 2018, ora 18:57

Reprezentanții companiei care au efectuat lucrările de reparație au și o explicație. Potrivit lor, de vină s-ar face șoferul unui TIR.

Cu un tir, a mers cu viteză, a călcat peste semnul rutier și cât pe ce să-mi calce oamenii de pe șantier. Am întrebat băieții ce a fost asta și mi-au explicat. Era timp de noapte, așterneau asfaltul și acesta când venea cu tirul. Noi am lăsat tot și am fugit prin părți. Și acum erau rupturile astea, dar noi nu știam cât este rupt și am lăsat. Acum se vede destul de clar, că parcă este fugit. Rămâne să tăiem, tot sectorul acesta să-l scoatem și să punem alt strat de asfalt,” a spus Eduard, reprezentantul companiei de reparații a drumurilor.

Reabilitarea sectorului dat de drum face parte din Programul de reparație periodică a drumurilor publice locale, comunale și străzi pentru anul 2018. Despre reparația drumurilor a vorbit și liderul democraților. Într-o conferință de presă, acesta s-a lăudat că porțiunile incluse în “Drumuri bune pentru Moldova” se repară mult mai rapid decât a fost planificat.

Noi am solicitat Guvernului să facă monitorizări privind calitatea tuturor drumurilor reabilitate. Mai mult, noi am solicitat ca acolo unde se vor constata abateri de la calitate, constructorii să fie obligați să le facă din nou, dar desigur, deja din con propriu,” a declarat Vlad Plahotniuc, președinte PDM.

Pentru drumurile publice naționale, în acest an, sunt prevăzute circa 972.5 milioane de lei. Din această sumă, 822.8 milioane vor fi redirecționate pentru întreținerea și reparația drumurilor publice, dintre care circa 492 milioane pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație în intravilanul localităților care sunt traversate de drumuri naționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram