/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ce spune CEC despre proiectul privind organizarea alegerilor în circumscripții în două tururi

missing
20 iunie 2018, ora 13:41

Proiectul de lege a fost transmis comisie de către Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului Republicii Moldova și a fost examinat în ședința de 19 iunie.

În aceeași, ședință CEC a solicitat Serviciului Fiscal de Stat să verifice proveniența contribuțiilor financiare virate concurenților electorali: Partidul Politic „Șor”, Partidul Unității Naționale și Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, ce depășesc suma de 75 de mii lei.

Partidul Ruso-Slavean din Moldova și Partidul „Democrația Acasă” au fost avertizate pentru neprezentarea raportului financiar din campania electorală, la situația din 18 mai. În cazul Partidului „Democrația Acasă”, care este la a doua abatere de acest fel, Comisia Electorală Centrală a dispus lipsirea de alocații de la bugetul de stat pentru o perioadă de șase luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram