În contextul în care pe mai multe drumuri din țară au loc reparația drumurilor, Chiril Gaburici, ministrul Economiei și Infrastructurii, a ținut să atenționeze că prioritar la reparația drumurilor este calitatea. În acest context el a îndemnat cetățeni să anunțe ministerul dacă au depistat careva nereguli.

Potrivit unui comunicat al ministerului, Gaburici a încurajat localnicii și autoritățile publice locale să sesizeze Ministerul, dar și Administrația de Stat a Drumurilor și Agenția pentru Supraveghere Tehnică dacă au depistat nereguli în timpul lucrărilor de reparație a drumurilor sau după darea în exploatare a acestora. „Dacă vor fi constatate neconformități, agenții economici vor fi obligați să reexecute lucrările de reparație din cont propriu”, a punctat ministrul.

Amintim că, marți seara TV8 a difuzat un reportaj despre o porțiune de drum care duce spre localitatea Vișniovcă, din raionul Cantemir, deși a fost reparată, ea arată ca după război. Un bărbat a filmat și postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care se vede un segment de drum reparat, dar cu fisuri pe alocuri. Pe de altă parte, reprezentantul companiei care a efectuat lucrările de reparație spune că este la curent și dă asigurări că va remedia problema. Reportajul integral îl găsiți AICI.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!